Miért?

Mert a tudományt a kérdések viszik előre

Új design és hírlevelek

2011.08.08 04:45:55, j_attila

Teljesen megújult a design és mostantól e-mailes hírlevelekre is fel lehet iratkozni.

Több jelentős változás történt. A legszembetűnőbb az, hogy új design-t, kinézetett kapott a honlap, valamint megváltozott a logó is. További változás, hogy minden kérdésnél alapesetben csak az egyszerű válasz olvasható és az eddigi oldalankénti 10 bejegyzés helyet csak 5 darab látszik. A rengeteg összegyűlt címke számát is lecsökkentettem, így csak az első 30 legtöbbször előforduló látszik az oldalsávon, az egész lista egy linken keresztül érhető el. Új linkeket vettem fel a honlapajánlóba és létrehoztam egy külön oldalt is a további linkeknek. A menüpontban létrehoztam a cikkek rovatot, mert ennek még nem volt külön oldala.
A főoldalon rövidebb lett a leírás, viszont alá került három véletlenszerű kérdés, egy közvetlen link a kérdések listájához és a heti hírlevél bejegyzése.
A megosztás oldalt jelentősen kibővítettem lehetőségekkel. Érdemes elolvasni: többek között bannert, szórólapot és névjegykártyát lehet letölteni. Új megosztó gombokat adtam a már meglévőkhöz (google +1 és flattr).
A legfőbb újdonságok az e-mailes hírlevelek. A "hírlevél" az éppen aktuális bejegyzésekről küld e-mailt. A "heti hírlevél" pedig az eddig megjelent kérdésekből küld el egyet-egyet péntekenként, ami legtöbbször kapcsolódni fog valamilyen módon az adott héthez.
A hírlevél feliratkozás megkönnyítése érdekében leegyszerűsödött a regisztráció. Csak egy e-mail címet és jelszót kell megadni és egyből fel lehet iratkozni a hírlevelekre.
A regisztráció után olvasónak számítasz, de ha utána választasz felhasználó nevet, akkor felhasználó leszel.
Az olvasó feliratkozhat a hírlevelekre, leiratkozhat róluk, jelszót és e-mail címet módosíthat és megadhat magáról más adatokat is. (Ebben az esetben nem jelenik meg semmilyen adat a honlapon.)
A felhasználó a korábbiakon felül még hozzá tud szólni a bejegyzésekhez és lesz nyilvános adatlapjai is. (Ha valaki korábban regisztrált, akkor ő is felhasználónak számít. Ha olvasó szeretnél lenni és még nem szóltál hozzá egyik bejegyzésekhez sem, akkor fél évig van arra lehetőséged, hogy az üzenet küldő adatlapon keresztül kérd ezt.)
További változás, hogy mostantól e-mail címmel is be lehet jelentkezni az oldalra. (Így nem kell megjegyezned a felhasználó nevedet sem.) Ezenfelül még történt néhány apróbb változtatás, amely a bejegyzés és hozzászólás írását könnyíti meg.

Téma:
Címke:
Hozzászólás • Megosztás: Facebook Twitter Oszd meg a Google+-on! Share/Bookmark

2011.08.09 01:40:35, j_attila

Átírtam, kibővítettem, képpel kiegészítettem a bejegyzést.

2014.11.23 20:12:33, j_attila
Apróbb frissítések

Aktualizáltam a megosztó gombokat (töröltem a megszűnt iwiw-et és flattr-t) és Google kereséssel egészítettem ki az oldalsávot.

A hozzászóláshoz lépj be, ha rendelkezel felhasználói névvel.