Miért?

Mert a tudományt a kérdések viszik előre

Főoldal

Miért hízunk el?

2010.09.04 20:35:42, j_attila

Leginkább azért, mert nem megfelelő életmódot folytatunk (a szükségesnél több tápanyagot eszünk meg és keveset mozgunk, sportolunk). Ezenkívül okozhatja valamilyen betegség (pl.: anyagcsere zavar, endokrin szervek eltérése) vagy genetikai tényező hatása. De még a genetikai tényezők hatása is javítható megfelelő életmóddal (megfelelő étkezéssel és sporttal).

Tovább a részletes válaszhoz, a megjegyzésekhez és az érdekességekhez

Miért nem iszunk tengervizet és desztillált vizet?

2010.08.07 18:48:09, j_attila

Mert a tengervíz túlságosan tömény, és ha csak ezt innánk, akkor összezsugorodnának a sejtjeink és nem tudnák ellátni a feladatukat. A desztillált víz pedig túlságosan híg, és ha csak azt innánk, akkor szétpukkadnának a sejtjeink.
Tovább a részletes válaszhoz, a megjegyzésekhez és az érdekességekhez

Teljes megújulás

2010.08.01 23:33:44, j_attila

Teljesen megújult a honlap és megkétszereződtek rajta a kérdések is. Korábban a honlapot egy WordPress blogmotor hajtotta, most teljesen átírtam az egész honlapot (a szerver oldali programozást is beleértve). Sajnos, a WordPress-t valami hiba miatt már nem tudtam használni és a frissítésekkel sem sikerült megoldani a problémát. Először a tagregisztráció nem működött, ezért nem lehetett hozzászólni a honlaphoz, majd az utóbbi időszakban már én sem tudtam bejelentkezni, új kérdéseket írni. Most az eddigi kérdéseket összegyűjtve, egyszerre olvashatjátok el. Még rengeteg kérdés van készenlétben. (Jelenleg körülbelül 20 oldal kérdés kezdemény.) Mostantól kezdve minden héten lesz új bejegyzés. Korábban nem terjedt el a híre ennek a honlapnak, ezért most nagy figyelmet fordítottam arra, hogy könnyen meg lehessen osztani. Mostantól az iwiw-en, facebook-on, twitter-en és még sok más helyen lehet megosztani a honlapot egy kattintással. Létrehoztam egy twitter oldalt és egy facebook rajongói honlapot is az oldalnak, amihez szintén lehet csatlakozni. A honlappal kapcsolatos hozzászólásokat ehhez a bejegyzéshez várom.

<<   1   2   3   4   5   6   7   >>