Miért?

Mert a tudományt a kérdések viszik előre

Programajánló: Éviránytű - zárd le az évet, tervezd meg a jövő évet!

2016.12.28 16:17:12, j_attila

Töltsd ki te is az évrendező füzetet, amely segít abban, hogy lezárd a mögötted álló évet, és nyugodtan megtervezd a következő évedet.

"Miért jó ez nekem?

Az évrendezés egy jó szokás. Segítségével tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.

Hogyan segíthet ez nekem?

Az év során, egy Átlagos Szerdán nehéz meglátni a nagyobb összefüggéseket. Legtöbben a hétköznapjainkat rutinok alapján éljük, és ennek a rutinnak nem része az, hogy hátralépjünk, és ránézzünk arra, hová tartunk, mit szeretnénk elérni. A füzet egy eszköz arra, hogy ezt a lépést megtegyük, észrevegyük az év legszebb pillanatait és levonhassuk legnagyobb tanulságait, madártávlatból.

Mindannyian álmodunk, de kevesen tervezünk. Vagy legalábbis kevesen tervezünk hatékonyan. A füzet második része abban segít, hogy az álmokból célok legyenek, a célokból pedig tettek. Az újévi fogadalom nem működik. Az évrendezés igen. :)"


A http://yearcompass.com/hu oldalról ingyenesen letölthető a legfrissebb évrendező füzet, sok különböző formában és nyelven. A kitöltésére egy körülbelül 4 órás nyugodt időszakot ajánlanak akár egyedül, akár társaságban töltöd ki.

Felhasznált forrás: http://yearcompass.com/press

Melléklet:
A4-es formátumú éviránytű a 2016/2017. évre

Még senki sem hozzá ehhez a bejegyzéshez. Legyél te az első! ;-)

A hozzászóláshoz lépj be, ha rendelkezel felhasználói névvel.